Titel: Antikens historia - Europa i vardande

Författare: Örjan Wikander

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Antikens historia - Europa i vardande
Författare:Örjan Wikander
ISBN:9789121145975
Vikt på bok:462 g
Utgivare:Liber
Utgivningsdatum:19971203


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Här förmedlas en helhetsbild av politisk, social, ekonomisk, kultur- och mentalitetshistoria, men i stället för en traditionellt regional indelning är boken indelad i sex kronologiska perioder.

Läs mer
Boken täcker en lång tidsperiod, från bronsålder fram till medeltidens början, och ett omfattande geografiskt område från Central- och Västeuropa österut till Kina. Vid sidan av sammanfattningar av den politiska historien inom respektive perioder och områden diskuteras mer detaljerat ett antal teman som är centrala för förståelsen av antiken som historisk epok.

Om författarna
Örjan Wikander är professor i Antikens kultur och samhällsliv vid klassiska institutionen vid Lunds universitet. Hans viktigaste forskningsområden är etruskisk arkeologi och epigrafik, romersk prosopografi och antik vattenteknologi.
Charlotte Wikander är docent i Antikens kultur och samhällsliv och verksam som universitetslektor vid klassiska institutionen vid Göteborgs universitet. Hennes viktigaste forskningsområde är etruskisk arkeologi och epigrafik.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö