Titel: Smart mat för sex och sömn

Författare: Vicki Edgson

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Smart mat för sex och sömn
Författare:Vicki Edgson
ISBN:9789127354661
Vikt på bok:541 g
Utgivare:Natur & Kultur
Utgivningsdatum:20030605
Bokens kategorier: - Hälsa, skönhet och sex


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Matens betydelse för vår hälsa framgår allt tydligare och fel kost, livsstil och stress har lett till att problem med sexliv och sömn blivit allt vanligare. Den här boken, som är späckad med intressanta fakta och råd, visar hur rätt kost och näringsämnen kan vara effektiva botemedel. I en presentation av 80 livsmedel får man veta vilken mat som ger sexlivet en extra kick och vilken som gör oss sömniga. Den ger också värdefulla fakta om vitaminer, mineraler och kosttillskott och beskriver en rad vanliga besvär, möjliga orsaker till dessa och hur man kan komma tillrätta med dem.

Innehåller dessutom läckra, specialkomponerade recept och fungerar även som uppslagsbok.

Här kan läsaren med hjälp av en checklista ringa in sina egna besvär och analysera vilka faktorer som påverkar lust och potens. Tips ges på mat och näringsämnen som kan höja lusten och motverka sexuella problem och på vitaminer och mineraler som förbättrar sexlivet, bl a naturliga alternativ till Viagra.

Man lär sig också att se hur effektivt man sover och att förstå vad som påverkar sömnen. Boken ger tips om hur man kan råda bot på olika sömnrubbningar och snarkning, hjälp att planera en rofylld weekend med mycket sömn och förslag på mat och näringsämnen som ger god sömn.

Ett 50-tal recept presenterar delikat och hälsosam mat som bidrar till att balansera blodsockernivåerna, producera maximalt med energi och därtill ger de näringsämnen som behövs för ett gott sexliv. Här finns också recept på lätta kvällsrätter som ger en välgörande sömn och mat som innehåller mycket vitaminer och mineraler.

Särskilt intressant för kost- och hälsointresserade och alla som vill förbättra sin sömn och sitt sexliv.

Översättning Doe Mena-Berlin


Ian Marber och Vicki Edgson är båda näringskonsulter med privatpraktik i London. De skriver regelbundet för brittiska tidskrifter om mat och hälsa och ger kostråd i TV och radio och är populära föredragshållare. Tillsammans har de bl a skrivit den uppmärksammade The Food Doctor – Healing foods for mind and body, översatt till svenska under titeln Functional Food – matens helande kraft.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Vicki Edgson - Visa alla

Visa alla böcker av
Vicki EdgsonSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö