Titel: Aldrig mera trött : Mer än 50 sätt att öka din energi

Författare: Fiona Agombar

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Aldrig mera trött : Mer än 50 sätt att öka din energi
Författare:Fiona Agombar
ISBN:9789137121215
Höjd på bok:213 mm
Bredd på bok:133 mm
Bokens tjocklek:17 mm
Vikt på bok:372 g
Utgivare:Bokförlaget Forum
Utgivningsdatum:20030806
Bokens kategorier: - Medicin


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Brukar du ofta känna dig trött är detta boken för dig. Den beskriver hur du kan få mer energi än du trodde var möjligt enbart genom att göra några enkla förändringar i din vardag. Boken innehåller över 50 effektiva tips för ökad energi och vitalitet. Oavsett om du bara känner dig lite trött eller lider av allvarlig utmattning kan dessa smarta råd ge dig ett välbehövligt energitillskott och få dig på fötter igen.

Vad de alla har gemensamt är att de är enkla att genomföra, och de bygger på sunt förnuft. En del kan ge dig ett omedelbart lyft, medan andra kan leda dig i en ny och mera hälsosam riktning på sikt.

Upptäck vilken mat som ger dig mest energi, hur du kan stärka din hälsa och öka ditt välbefinnande med alternativa hälsometoder och vilka dolda allergier och sjukdomar som kan stjäla din energi. Du kan också lära dig lätta sätt att slappna av och knep för att sova bättre.

Boken är indelad i sex delar som man kan läsa i valfri ordning. Första delen handlar om stress, eftersom stress ofta har ett nära samband med trötthet. Del II beskriver hur olika fysiska problem kan orsaka trötthet, och del III tar upp det mest centrala området för att öka din energi mat och näring. Del IV handlar om motion, del V ger dig tips om hur du kan få en sund och energigivande hemmiljö, medan del VI visar dig hur du kan få kropp, psyke och själ att samverka harmoniskt för att stärka din vitalitet.

Om du ofta är trött behöver du stanna upp genast och tänka igenom ditt liv. Trötthet är inget annat än en tidig varningsignal på att du behöver ta bättre hand om dig själv.

Fiona Agombar drabbades 1990 av kroniskt trötthetssyndrom och var så utmattad att hon fick sitta i rullstol i ett halvår. Det här är den bok hon önskar hade funnits då. Idag är hon verksam som yogalärare och arrangerar kurser för andra som lider av sjukdomen.



Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter



Senaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö