Titel: Den bekväma vägen till resultat - Din egen effektivitet

Författare: Örjan Nilsson

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Den bekväma vägen till resultat - Din egen effektivitet
Författare:Örjan Nilsson
ISBN:9789147060597
Vikt på bok:379 g
Utgivare:Liber
Utgivningsdatum:20000518
Bokens kategorier: - Fdj


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Framför dig ligger högar med handlingar som ska läsas och sorteras. Telefonen ringer oavbrutet. Posthögen på skrivbordet växer. Rapporten till styrgruppen måste vara utskriven före lunch. Var ska du börja? Hur ska du hinna? Den bekväma vägen till resultat är en bok som lär dig planera ditt arbete och styra över din tid, till både din egen, din familjs och dina arbetskamraters glädje.

Läs mer
Framför dig ligger högar med handlingar som ska läsas och sorteras. Telefonen ringer oavbrutet. E-postlådan i datorn växer i kapp med posthögen på skrivbordet. Rapporten till styrgruppen måste vara utskriven före lunch. Förfrågan från skattemyndigheten måste besvaras omgående. Och dagens första möte börjar strax! Var ska du börja? Hur ska du hinna? Du har så mycket att göra att du knappt hinner arbeta med det du ska när du är på arbetet. Hur ska du kunna förenkla ditt arbete och få tid?!
 Ungefär så upplevde Örjan Nilsson sin och många kollegors vardag när han beslöt att ta itu med problemet på allvar. Han gick grundligt till väga och tog reda på befintliga tekniker för att organisera arbetet. På de områden där det inte fanns någon teknik utvecklade han sina egna arbetsmetoder. Så småningom utkristalliserades ett helt nytt synsätt att se på begreppen arbetsplanering och tid. Resultatet finner du nu i boken Den bekväma vägen till resultat, en bok som lär dig planera ditt arbete och styra över din tid, till både din egen, din familjs och dina arbetskamraters glädje.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö