Titel: SyoGuiden Pocket 2007 - Din handbok om utbildning och jobb

Författare: Åsa Aspegren

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: SyoGuiden Pocket 2007 - Din handbok om utbildning och jobb
Författare:Åsa Aspegren
ISBN:9789147086542
Vikt på bok:207 g
Utgivare:Liber
Utgivningsdatum:20070201


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

SyoGuiden Pocket 2007 är en handbok för alla gymnasister i åk 3, studenter, arbetssökande och andra som vill ha aktuell och överskådlig information om allt man kan tänkas behöva veta om studier och arbete, både i Sverige och utomlands. Den vänder sig även till studie- och yrkesvägledare som behöver uppdaterad information i sitt dagliga arbete.

Läs mer
SyoGuiden Pocket har blivit en mycket uppskattad bok, perfekt att sätta i händerna på alla gymnasister i åk 3, studenter, arbetssökande m fl. I början av februari 2007 kommer den för tredje gången - med helt färsk information om studier och arbete.
SyoGuiden Pocket ges ut en gång om året med högaktuell information om både studier och arbete, i Sverige och utomlands. Boken tar bl a upp studier på högskola/universitet, folkhögskola, komvux och KYutbildningar. Den beskriver utlandsstudier i de länder där flest svenskar väljer att studera: Storbritannien, USA, Australien, Frankrike, Spanien, Tyskland och Danmark. Vidare finns avsnitt om stipendier, att söka jobb, att arbeta utomlands, volontärarbete, sommarjobb, praktik, trainee och mycket annat matnyttigt.
SyoGuiden Pocket 2007 är uppdaterad med bl a förändringar inom högskola och komvux, nya regler för arbete i Europa, förändringar för TOEFL-testet, nya belopp och ändrade webb-adresser. SyoGuiden Pocket 2007 är ett samarbete mellan SyoGuiden AB, som också driver webbportalen SyoGuiden.com, och Liber.

Om författarna
Åsa Aspegren är gymnasielärare, journalist och webbredaktör med erfarenhet från områdena arbete, utbildning och ekonomi. Hon har arbetat med studie- och arbetsmarknadsinformation, konsumentinformation, ekonominyheter m m och är sedan ett par år tillbaka verksam som redaktör på SyoGuiden.com.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö