Titel: Säga ja till livet : om att bejaka inkas andliga uppenbarelser

Författare: Irene Ahlberg

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Säga ja till livet : om att bejaka inkas andliga uppenbarelser
Författare:Irene Ahlberg
ISBN:9789185127603
Höjd på bok:215 mm
Bredd på bok:135 mm
Bokens tjocklek:15 mm
Vikt på bok:319 g
Utgivare:Energica
Utgivningsdatum:20081101
Bokens kategorier: - Astrologi och esoterika
- Inkariket
- Inka
- Religion
- Heliga platser
- Personlig utveckling


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Det finns ett litet frö i ditt bröst. Ett frö som väntar på att få näring för att kunna gro och växa. I detta frö finns din kraft, din potential att utvecklas, bara du ger det möjlighet. I grunden handlar det om att säga ja till livet, trots att du egentligen inte vet vad det är du bejakar.

Säga ja till livet är en resa i det yttre och i det inre, med utgångspunkt i den andinska tradi - tionen. Vi får följa med författaren Irene Ahlberg på hennes Hatun karpay, en tio dagar lång resa mellan olika platser i Peru. Platserna, som var heliga för inkafolket, har en storslagen natur som genomsyras av levande personligheter som apus, bergsandarna, Pachamama, moder jord, och ñustas, vattenprinsessorna. Byggnaderna och ruinerna som finns kvar efter inka tiden är storslagna och vackra, energierna knockande, upplevelserna starka och utmaningarna många. Machu Picchu, Pisaq, Tipon och Cuzco är bara några av de ställen som Irene Ahlberg besökt. Överallt stannar hon upp och utforskar nergin för att väcka och ge näring till sin potential, sitt inkafrö, det frö som finns inom oss alla.

Säga ja till livet har sin utgångspunkt i den andinska traditionen på fjärde nivån, som lärs ut av Juan och Ivan Nuñez del Prado och Elizabeth Jenkins. I den andinska traditionen är allt levande energi, och energi är varken ond eller god - den bara är. Det här sättet att se på verkligheten, utan att tolka den subjektivt, innebar en stor lättnad för författaren, som i boken delar med sig av sina personliga upplevelser.

I boken ges även intressanta fakta om den andiska traditionen och broar byggs till västerländsk psykologi, biologi och religion. Säga ja till livet innehåller också enkla men kraftfulla övningar som hjälper till att skapa välmående och utveckling.Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö