Titel: Bättre bilder - fotoskolan. 2 : Viktor Sundberg lär dig fånga rätt ljus i snygga kompositioner - med känsla!

Författare: Viktor Sundberg

Ingår i serien: Bättre bilder

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Bättre bilder - fotoskolan. 2 : Viktor Sundberg lär dig fånga rätt ljus i snygga kompositioner - med känsla!
Författare:Viktor Sundberg
ISBN:9789186841522
Bokserie: Bättre bilder
Höjd på bok:210 mm
Bredd på bok:145 mm
Bokens tjocklek:10 mm
Vikt på bok:270 g
Utgivare:HME Publishing
Utgivningsdatum:20130321
Bokens kategorier: - Film och fotografi
- Fototeknik


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

Varför väcker en viss bild en viss känsla? Varför kan en bild kännas kaotisk, och en annan harmonisk? Och kan en fotograf medvetet påverka hur en bild kommer att tolkas?

I den här boken tar Viktor Sundberg med dig på en inspirerande fotografisk resa genom ett landskap av ljus, komposition och uttryck. I författarens förra bok, Bättre bilder / Fotoskolan 1, fick du lära dig att ta kontrollen över kameran. Nu går resan vidare mot en ny destination: att uttrycka något med dina bilder!

Ska bilden vara lugn eller aggressiv? Ska den utstråla sorg eller glädje? Du får lära dig hur ljusets karaktär påverkar dina motiv. Du får lära dig de enkla men viktiga kompositionsregler som styr bildens känsla och dynamik. Dessutom innehåller boken enkla och roliga övningar. Det gör att du steg för steg lär dig hur du kan använda ljus och komposition för att ge dina bilder de uttryck du strävar efter.

Boken genomsyras av Viktors grundläggande tro på bilden som uttrycksmedel och på dig som fotograf. Fotografi, ljus och uttryck är något som är roligt och som alla kan lära sig!

Om författaren

Viktor Sundberg är uppdragsfotograf, föredragshållare och fotolärare. Han är kursledare för Canons fotoskola och arrangerar även egna märkesoberoende kurser och workshops inom naturfoto. Viktor har en särskild dragning till motiv i naturen, som också är hans största inspirationskälla. Fotografi är utan tvekan hans största passion. Viktor föddes i Echuca, Australien, och har växt upp i både England och Sverige. Idag bor han med sin familj i Mölnlycke. Läs mer på viktorsundberg.se.

Om Bättre bilder

Bättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.

Om HME Publishing / DEXT

DEXT ger ut fotohandböcker för den nyfikna nybörjaren och den avancerade användaren. Våra fotografer och författare visar de kreativa möjligheterna, och stärker och inspirerar läsaren att utnyttja dem. dexterous: Skillful with ones hands; skillful in some specific thing; agile; på svenska fingerfärdig, händig, skicklig. Läs mer på DEXT.seSe Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Viktor Sundberg - Visa alla

Visa alla böcker av
Viktor SundbergSenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö