Titel: Hälsofällan : om miljöbomben i magen och vad du kan göra åt den

Författare: Ulla Gabay

Klicka för mer info
(klicka ovan för pris + ev rabatter

Bokinformation

Titel: Hälsofällan : om miljöbomben i magen och vad du kan göra åt den
Författare:Ulla Gabay
ISBN:9789187519277
Höjd på bok:210 mm
Bredd på bok:138 mm
Bokens tjocklek:27 mm
Vikt på bok:494 g
Utgivare:EA Förlag
Utgivningsdatum:20141010
Bokens kategorier: - Hälsa, skönhet och sex
- Hälsa
- Livstil


Se Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatter


BOKEN HANDLAR OM

HÄLSOFÄLLA - om miljöbomben i magen och vad du kan göra åt den / Ulla Gabay
Följ med journalisten Ulla Gabay på en halsbrytande resa i ett kostlandskap där ett hälsostup lurar bakom varje smaktopp. Häng på och syna den industriella maten. Full av miljögifter, godkända livsmedelsgifter, kemikalier och syntetiska tillsatser.
Din inre miljö hotas på samma sätt som den yttre. Vinster sätts före din hälsa. Köpta forskare har fingret rakt i kostgrytan. I slutna rum gör regeringar och myndigheter upp om vansinnet med vår mat. Och läkemedelsindustrin tjänar pengar på konsekvenserna.
Samtidigt som svälten minskar i U-länderna, drabbas välfärdens övergödda befolkning av undernäring. I takt med att industrin har tagit över kostcirkeln har kroniska folksjukdomar, autoimmunitet och cancer ökat. Resultatet av den moderna synen på mat är ett stort livsmedelsexperiment inom jordbruksindustrin, matindustrin och biotekniken. Med oss vanliga människor som försökskaniner, utan att någon idag kan förutse hur hälsan påverkas på sikt. Eller vilka epigenetiska effekter det för med sig för framtida generationer.
Lösningen på problemet finns. Du måste själv ta ett större ansvar för din hälsa. Genom att skaffa dig kunskap om maten, matsmältningen och den näring din kropp behöver. Du måste sluta köpa industrins snabbmat och försurande hel- och halvfabrikat och istället välja äkta mat. Närodlad och ekologisk.
I Hälsofällan får du kunskapen du behöver, matnyttiga tips och en metod att kombinera maten, KombiMaxa, som underlättar din matsmältning.

Om författaren:
Ulla Gaby vet vad hon talar om. Hon har själv drabbats av sjukdomar på grund av felaktig kost, olika dieter och olika mediciner. Men hon har genom att äta rätt fått tillbaka sin hälsa. Det hon har att säga är värt att lyssna till om du själv vill hålla dig frisk och leva länge!

Sagt om Hälsofällan:
Hälsofällan är den mest informativa bok i ämnet som hittills har skrivits på svenska av lekmän. Professor Stig BengmarkSe Pris/Lagersaldo
(klicka ovan för pris + ev rabatterFlera böcker av Ulla Gabay - Visa alla

Visa alla böcker av
Ulla GabaySenaste profiluppdateringarna

KLICKA HÄR FÖR ATT VISA
ALLA UPPDATERINGAR

Nyligen publicerat

PROVA EN LJUDBOK GRATIS
(ingen bindningstid)

Författare - Förnamn

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö