Annie Erixon

Författaren Annie Erixon
Fakta, böcker och kuriosa.

Annie Erixon författare bild
Profilbild saknas för Annie Erixon.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Annie Erixon BokdataAnnie Erixon Biografi
Toppsäljare - Annie Erixon - Visa alla

Drakfödd av Annie Erixon

DrakföddAnnie Erixon biografi & produktioner

Annie Erixon är född och uppvuxen i skärgårdsstaden Västervik men bor numera i ett stort, gult hus på landet, omgivet av hästhagar och skog. Hon är en naturälskande människa och de stora passionerna i livet är hästar, trädgården och att bara få vara ute. Om det är på långpromenad eller bara sitta vid stranden och läsa en bok spelar ingen roll. Annie älskar också självklart böcker. I alla dess former egentligen men mest fantasy, såklart. Att kunna kliva in i en helt annan värld och möta nya folkslag, nya landskap och nya civilisationer gör fantasy unikt.

Annies första bok heter Drakfödd, den utspelar sig i fiktiva Kammathea där Kejsaren härskar över den kända världen och hans dödligaste tjänare, Caz’Duw, sprider skräck bland människorna. Kyla och mörker sprider sig från huvudstaden och folket lider. Men under ytan har uråldriga hemligheter börjat röra på sig och återföreningen av två gamla vänner ger nytt hopp om att Kejsaren ska kunna förgöras.

Drakfödd är den första delen i trilogin om Den eviga isens land.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Annie Erixon

Annie Erixon är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 1 böcker från Annie Erixon i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Annie Erixon - Visa alla

Drakfödd av Annie Erixon

Drakfödd

Annie Erixon
Ekström & Garay
BokDanskt bandVisa alla böcker av
Annie Erixon


Hitta fler författare som heter Annie eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat