Bo Tonnquist

Författaren Bo Tonnquist
Fakta, böcker och kuriosa.

Bo Tonnquist författare bild
Profilbild saknas för Bo Tonnquist.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Bo Tonnquist BokdataBo Tonnquist Biografi
Toppsäljare - Bo Tonnquist - Visa alla

Projektledning Övningsbok av Bo Tonnquist

Projektledning Övningsbok

Projektledning Paket Faktabok + Övningsbok av Bo Tonnquist

Projektledning Paket Faktabok + Övningsbok

Projektledning av Bo Tonnquist

Projektledning

Project Management av Bo Tonnquist

Project Management

Projektledning av Bo Tonnquist

Projektledning

Projektledning av Bo Tonnquist

ProjektledningBo Tonnquist biografi & produktioner

Bo Tonnquist är en författare och tillika föreläsare och konsult. Han är utbildad vid Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) och IHM Business School. Sedan 1995 har han undervisat i projektledning, marknadsföring och affärsutveckling vid IHM Business School. Några av hans expertområden är ledarskap, kommunikation, affärsnytta, organisationsutveckling och förändring inom organisationer. Tonnquist har även skrivit en bok med titeln Projektledning och som finns i flera utgåvor.

Bo Tonnquist bok Projektledning riktar sig främst till studenter, chefer och medarbetare som vill utveckla sin kompetens inom området. Boken blev genast mycket populär och den erbjuder såväl en rad metoder och modeller som handfasta och praktiska tips inom det breda området projektledning. Böckerna tar även upp riktlinjer och processer som Tonnquist menar bör styra ett projekt oavsett inom vilket område man arbetar. Den finns i dag i flera upplagor för att ligga i fas med utvecklingen inom området. Boken har även översatts till engelska och går då under namnet Project Management.

I den senaste upplagan av boken, vilket är upplaga sju, har Bo Tonnquist till exempel valt att utveckla kapitlen som handlar om så kallade agila metoder inom projektledning. Den här upplagan utkom under 2018. Förutom att arbeta som författare och föreläsare på bland annat IHM Business School föreläser Tonnquist också utomlands och på engelska. Han arbetar till exempel vid Edinburgh Business School och Stockholm School of Economics i Riga. Som talare är Bo Tonnquists styrka att engagera sin publik, samtidigt som han på ett lättbegripligt sätt redogör för begrepp, metoder och tips inom sina expertområden.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Bo Tonnquist

Bo Tonnquist är en författare. Böckerna finns oftast tillgängliga på språken Engelska och Svenska.

För tillfället har vi samlat 23 böcker från Bo Tonnquist i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Bo Tonnquist - Visa allaVisa alla böcker av
Bo Tonnquist


Hitta fler författare som heter Bo eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat