Brene Brown

Författaren Brene Brown
Fakta, böcker och kuriosa.

Brene Brown författare bild
Profilbild saknas för Brene Brown.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & Pocket Aktuella Ljudböcker Aktuella E-Böcker
Brene Brown Bokdata Brene Brown Biografi
Toppsäljare - Brene Brown - Visa alla

Daring Greatly av Brene Brown
Rising strong - the reckoning. the rumble. the revolution. av Brene Brown


Brene Brown biografi & produktioner

Brené Brown är en amerikansk sociolog, författare och föreläsare född år 1965. År 2011 tog Brené Brown världen med storm med sitt Ted-föreläsning om styrkan i att vara sårbar. Över 30 miljoner har sett klippet och Brené har sedan dess ägnat sig åt att föreläsa världen över och publicerat ett flertal böcker. Hon är en av Oprah Winfrey’s personliga favoriter och har medverkat i Oprah’s tv-program Super Soul Sunday.

Brené har forskat i flera år kring ämnen som skam, mod, sårbarhet och empati. Hon menar på att när människor vågar vara sig själva fullt ut, utan att försöka passa in eller vara perfekta, kan de leva mer autentiska liv som tillåter andra att också vara sig själva. Ett återkommande tema är sårbarhet och hur man kan finna mod att vara sårbar, såväl i privatlivet som professionellt. I hennes filosofi ingår koncept som att acceptera sin brister, ha medkänsla för sig själv och andra samt att våga strunta i andras åsikter om en.

Brenés böcker har blivit bästsäljare och översatts till flera språk. I en av hennes senaste böcker ”Trotsa vildmarken: om att finna tillhörighet och mod i en polariserad värld” ger Brené tips på hur vi kan hantera en värld som ibland känns ondskefull och kall. Brenés böcker har förankring i hennes egna forskning vid Houstons universitet, men hon delar även med sig av personliga erfarenheter och tar upp exempel på historiska människor som vågat stå upp för sig själva. Brené väcker viktiga tankar kring meningen med vår existens, men trots det ibland tunga materialet är tonen lättsam.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Brene Brown

Brene Brown är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Engelska.

För tillfället har vi samlat 2 böcker från Brene Brown i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Brene Brown - Visa alla

Daring Greatly av Brene Brown

Daring Greatly

Brene Brown
Penguin Books Ltd.
BokPocket

Rising strong - the reckoning. the rumble. the revolution. av Brene Brown

Rising strong - the reckoning. the rumble. the revolution.

Brene Brown
St Martins Press
BokPocket

Visa alla böcker av
Brene BrownHitta fler författare som heter Brene eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö

Nyligen publicerat