Camilla Heise Löwgren

Författaren Camilla Heise Löwgren
Fakta, böcker och kuriosa.

Camilla Heise Löwgren författare bild
Profilbild saknas för Camilla Heise Löwgren.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & Pocket Aktuella Ljudböcker Aktuella E-Böcker
Camilla Heise Löwgren Bokdata Camilla Heise Löwgren Biografi
Toppsäljare - Camilla Heise Löwgren - Visa alla

Författningshandbok 2020, bok med onlinetjänst av Camilla Heise Löwgren

Författningshandbok 2020, bok med onlinetjänst

Författningshandbok 2019, bok med onlinetjänst av Camilla Heise Löwgren

Författningshandbok 2019, bok med onlinetjänst

Författningshandbok 2018, bok med onlinetjänst av Camilla Heise Löwgren

Författningshandbok 2018, bok med onlinetjänst

Författningshandbok 2017, bok med onlinetjänst av Camilla Heise Löwgren

Författningshandbok 2017, bok med onlinetjänstCamilla Heise Löwgren biografi & produktioner

Camilla Heise Löwgren är leg. sjuksköterska och jur. kand. Hon arbetade under lång tid med patientklagomål vid Patientnämnden Stockholm. I egenskap av anställd samt i sin roll som utredare har Heise Löwgren ofta föreläst inom området medicinsk juridik för bland annat studenter, sjukvårdspersonal och patientorganisationer. Hon har studerat juridik vid Uppsala universitet och har avlagt sin sjuksköterskeexamen vid anrika Sofiahemmet i Stockholm.

Camilla Heise Löwgren är ingen skönlitterär författare utan har publicerat två skrifter i rättsfrågor. 2017 utgav hon ”Författningshandboken 2017”, ett digert standardverk om medicinalförfattningar, på Liber förlag. 2018 utkom ”Författningshandboken 2018 ” på samma förlag. Boken består av författningar samt andra anvisningar och bestämmelser för personer som innehar arbetsuppgifter inom sjuk- och hälsovård. Handboken är indelad i 23 avsnitt och har ett utarbetat sakregister. Det innehåller dessutom nio orienterande skrifter som till exempel beskriver ansvar för sjukvårdspersonal, regler kring delegering samt tolkning av författningstexter. ”Författningshandboken” finns även att läsa digitalt på flera online-tjänster som exempelvis ISSUU.

Camilla Heise Löwgren anser att den absolut viktigaste patientsäkerhetsfrågan för framtiden är att verkligen lyssna på patienten. Det framgick när hon blev intervjuad på Patientsäkerhetsdagen 2010. Förutom sin dubbla bakgrund inom sjukvård och juridik har Camilla Heise Löwgren även gått flera ledarskapskurser. Hon har även varit ansvarig miljörevisor och miljösamordnare, och i egenskap av detta patientförvaltningens representant i nätverket för försäkringsfrågor samt nätverk för klimatanpassning. Camilla Heise Löwgren arbetar sedan 2018 som jurist och dataskyddsombud inom Stockholms läns sjukvårdsområde och innehar där en tjänst som stabsjurist med inriktning mot medicinsk rätt.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Camilla Heise Löwgren

Camilla Heise Löwgren är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 4 böcker från Camilla Heise Löwgren i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Camilla Heise Löwgren - Visa allaVisa alla böcker av
Camilla Heise Löwgren


Hitta fler författare som heter Camilla eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö

Nyligen publicerat