Camilla MKenna

Författaren Camilla M´Kenna
Fakta, böcker och kuriosa.

Camilla MKenna författare bild
Profilbild saknas för Camilla MKenna.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Camilla M´Kenna BokdataCamilla M´Kenna Biografi
Toppsäljare - Camilla M´Kenna - Visa alla

De kallade mig MAD av Camilla M´Kenna

De kallade mig MADCamilla M´Kenna biografi & produktioner

Camilla M’Kenna är en pseudonym. Camilla är uppvuxen i Halland men bor och arbetar i Värmland sedan 2015. Hon har drivit eget företag sedan 1996 (startade sitt företag som 21-åring) inom friskvårdsbranschen, bor på landet med man och hästar och är barnsligt förtjust i lekplatser.

Naturen är ett absolut måste för henne och kontakten med djur är avgörande. Camilla behärskar flertalet språk och hade från början tänkt sig att arbeta som översättare innan en idrottsskada fick henne att välja terapiyrket (för att hjälpa också andra tillbaka till en aktiv vardag på nytt).

Camilla är positiv, glad och oväntat stark. Hon sprider gärna sitt skratt omkring sig och skriver om djur, natur och den enkla människans tillvaro; med en önskan att öppna ögonen för det magiska och storartade i det vardagliga.

Camilla bestämde att från ungdomsromanen ”De kallade mig MAD” går 10 kr/bok till SHV (Svenska Hästars Värn) som stöd för arbete med misshandlade och misskötta hästar. Flertalet noveller liksom en bok för terapeuter är också utgivna av författarinnan, men då under hennes vanliga namn. Vi har fler böcker att vänta oss från Camilla!Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Camilla M´Kenna

Camilla M´Kenna är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 1 böcker från Camilla M´Kenna i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Camilla M´Kenna - Visa allaVisa alla böcker av
Camilla M´Kenna


Hitta fler författare som heter Camilla eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat