Carl-Johan Forssen Ehrlin

Författaren Carl-Johan Forssen Ehrlin
Fakta, böcker och kuriosa.

Unik rabattkod - Fria Ljudböcker
Lyssna på Nextory Gratis i 30 dagar
(Ingen bindningstid)

Carl-Johan Forssen Ehrlin författare bild
Profilbild saknas för Carl-Johan Forssen Ehrlin.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & Pocket Aktuella Ljudböcker Aktuella E-Böcker
Carl-Johan Forssen Ehrlin Bokdata Carl-Johan Forssen Ehrlin Biografi
Toppsäljare - Carl-Johan Forssen Ehrlin - Visa alla

The Rabbit Who Wants to Fall Asleep av Carl-Johan Forssen Ehrlin


Carl-Johan Forssen Ehrlin biografi & produktioner

Carl-Johan Forssén Ehrlin är utbildad beteendevetare med kandidatexamen inom psykologi som gick vidare, började skriva böcker och grundade bokförlaget Ehrlin Publishing. Förutom sitt författarskap är han känd som en av Sveriges främsta coacher och föreläser om kommunikation, personlig utveckling och ledarskap både i Sverige och utomlands. Han får förfrågningar från många universitet runt om i världen, men sin hemmabas har Huskvarnabon vid Jönköping University där han periodvis undervisar.

Hans författande har fokus på böcker som hjälper barn och deras föräldrar med utmaningar under småbarnsåren, och har fått enorm spridning. Hittills är han översatt till 46 (!) språk och med över två miljoner sålda exemplar har han gjort succé globalt. I England, Spanien, Danmark och Ungern har trilogin toppat försäljningslistorna, men i Sverige har han inte slagit igenom på samma sätt. De bästsäljande böckerna handlar om hur föräldrar ska få sina barn att somna – ett världsomspännande problem av upplagorna att döma. Innan utgivningen har flera familjer fått testläsa böckerna och han har även läst dem högt för sin lille son.

Efter den första boken ”Kaninen som så gärna ville somna” kom uppföljaren ”Elefanten som så gärna ville somna” och 2017 den sista boken i serien: ”Traktorn som så gärna ville somna”. Med böckerna följer en instruktion om hur föräldrarna ska läsa boken för sitt barn, vissa ord ska betonas på ett visst sätt och han bygger upp meningarna på ett speciellt vis varigenom barnet får hjälp att somna. Efter detta planerar han nu en bok om ett annat tema för småbarnsföräldrar som ska hjälpa dem med ett vardagligt problem, vilket är dock inte avslöjat.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Carl-Johan Forssen Ehrlin

Carl-Johan Forssen Ehrlin är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Engelska.

För tillfället har vi samlat 1 böcker från Carl-Johan Forssen Ehrlin i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Carl-Johan Forssen Ehrlin - Visa alla

The Rabbit Who Wants to Fall Asleep av Carl-Johan Forssen Ehrlin

The Rabbit Who Wants to Fall Asleep

Carl-Johan Forssen Ehrlin
Penguin Books Ltd.
BokHäftad

Visa alla böcker av
Carl-Johan Forssen EhrlinHitta fler författare som heter Carl eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö

Nyligen publicerat


SPECIALERBJUDANDE!
30 DAGARS FRI LYSSNING
PÅ 1000-TALS LJUDBÖCKER

Tidsbegränsat erbjudande från Författare.se