Cassandra Solback

Författaren Cassandra Solback
Fakta, böcker och kuriosa.

Cassandra Solback författare bild
Bild/porträtt: Cassandra Solback
Foto: Användaruppladdning
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Cassandra Solback BokdataCassandra Solback Biografi
Toppsäljare - Cassandra Solback - Visa alla

Innanför mina rosa små väggar av Cassandra Solback

Innanför mina rosa små väggar

Feminism i en perfekt värld av Cassandra Solback

Feminism i en perfekt värld

Aka & Ao i framtiden av Cassandra Solback

Aka & Ao i framtiden

Snabbt, lätt, enkelt & gott av Cassandra Solback

Snabbt, lätt, enkelt & gott

Kampen : i det moderna samhället av Cassandra Solback

Kampen : i det moderna samhälletCassandra Solback biografi & produktioner

Cassandra Solback är en fackpolitisk feminist med flera politiska uppdrag och som har drivit den fackliga tidningen E210 i över fyra år, för fackförbundet Seko. Hon har givit ut fem böcker i bland annat kategorierna mat och dryck, memoarer och biografier, politik och debatt samt samhälle. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.
I självbiografin Innanför mina rosa små väggar, får vi följa Cassandra från sandlådan till 25- års åldern med allt ifrån hur det kan vara att växa upp med alkoholism, mobbing, kroppsideal till kärleksbekymmer, sexuella trakasserier och våldtäkter. I den fackpolitiska boken Kampen – i det moderna samhället, vänder hon upp och ned och ut och in på samhällsuppbyggnaden, klasskillnader och vikten fackpolitisk samverkan. I barnboken Aka & Ao i framtiden, får vi följa barnen Aka och Ao som växer upp Stockholms framtid med konsekvenserna från nutidens klimatproblematik och framtidens utmaningar och klasskillnader. Kokboken Snabbt, Lätt, Enkelt & Gott är en modern kokbok med fokus på vegetariskt, för den som vill ha låga matkostnader och som vill att matlagningen skall vara snabb och enkel, men naggande god och ganska så nyttig. Feminism i en perfekt värld, är en käftsmäll mot det så kallade jämställda samhälle och land vi påstås leva och agera i.

Cassandra Solback är fackpolitiskt aktiv sedan många år tillbaka, är lokalpolitiker på Södermalm och driver företaget the Mothership tillsammans med sin make.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Cassandra Solback

Cassandra Solback är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna mat och dryck, memoarer och biografier, politik och debatt samt samhälle. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 5 böcker från Cassandra Solback i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Cassandra Solback - Visa allaVisa alla böcker av
Cassandra Solback


Hitta fler författare som heter Cassandra eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat