Ewa Klingberg

Författaren Ewa Klingberg
Fakta, böcker och kuriosa.

Ewa Klingberg författare bild
Profilbild saknas för Ewa Klingberg.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Ewa Klingberg BokdataEwa Klingberg Biografi
Toppsäljare - Ewa Klingberg - Visa alla

Stenhuggarens dotter av Ewa Klingberg

Stenhuggarens dotter

I denna ljuva villervalla av Ewa Klingberg

I denna ljuva villervalla

Nu stormar det i dalens famn av Ewa Klingberg

Nu stormar det i dalens famn

Hemligare kan ingen vara av Ewa Klingberg

Hemligare kan ingen vara

Blott en begravning av Ewa Klingberg

Blott en begravning

Där rosor faktiskt dör av Ewa Klingberg

Där rosor faktiskt dörEwa Klingberg biografi & produktioner

Ewa Klingberg har arbetat som lärare men är nu författare på heltid. Hon började med att skriva artiklar och noveller innan ett bokförlag kontaktade henne om att skriva en roman. Klingberg är intresserad av släktforskning och kyrkoturism något som många av hennes böcker också handlar om. Hon har även en blogg där hon skriver om sitt författarskap och sina fynd kring släktforskningen.

Ewa Klingberg är en av författarna i bokserien ”Släkten” . Den beskriver historien om en släkt från vikingatiden och framåt ur ett kvinnligt perspektiv och skrivs enbart av kvinnliga författare. ”Stenhuggarens dotter” är Klingbergs bidrag till bokserien. Boken utspelar sig på 1200-talet och handlar om en flicka vid kung Valdemars hov. Ewa Klingberg är även författare till Huskvarna-serien, där boken ” Manglade dukar och vikta servetter” ingår. Det är en romantisk bok som handlar om Felicia som får både kärlek och vänskap samtidigt som hon har ett stort ansvar på sina axlar.

I år kommer Ewa Klingberg ut med fortsättningen av Huskvarnaserien ”Lånat silver och krossat glas” och ”Vaxade juveler och brända hjärtan”. Böckerna handlar om kvinnor som genom en händelse dras tillbaka till tiden runt 1800-talet och får veta historierna om tragiska och gripande människoöden. Klingberg kallas för Sveriges nya feelgood-drottning som blandar nutid och dåtid på ett skickligt sätt. Böckerna innehåller historisk fakta medan personerna i böckerna är fiktiva. 2019 kommer det ytterligare två böcker från Huskvarna-serien. Ewa Klingberg arbetar även som föreläsare där hon pratar om sina böcker och sitt skrivande.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Ewa Klingberg

Ewa Klingberg är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna konst, kulturhistoria och allmän humaniora samt svenska berättare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

De vanligaste utgivningsformatet (mediet) som författaren Ewa Klingberg använder är: Bok, E-Bok, Ljudbok.

Böcker och andra digitala format från Ewa Klingberg hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 30 böcker från Ewa Klingberg i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Ewa Klingberg - Visa allaVisa alla böcker av
Ewa Klingberg

Ljudböcker av Ewa Klingberg

Visa alla ljudböcker av Ewa KlingbergE-böcker av Ewa Klingberg

Visa alla e-böcker av Ewa Klingberg

Hitta fler författare som heter Ewa eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat