Ingrid Wall

Författaren Ingrid Wall
Fakta, böcker och kuriosa.

Ingrid Wall författare bild
Profilbild saknas för Ingrid Wall.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & Pocket Aktuella Ljudböcker Aktuella E-Böcker
Ingrid Wall Bokdata Ingrid Wall Biografi
Toppsäljare - Ingrid Wall - Visa alla

Boken om Kim Wall : när orden tar slut av Ingrid Wall

Boken om Kim Wall : när orden tar slut

Boken om Kim Wall : när orden tar slut av Ingrid Wall

Boken om Kim Wall : när orden tar slutIngrid Wall biografi & produktioner

Ingrid Wall har arbetat som journalist vid Trelleborgs Allehanda samt som kommunikationschef i Trelleborgs kommun. År 2007 gav hon ut publikationen ”Varrdens grannaste språg – en handbok i trelleborgska ord, namn och företeelser”. Ingrid Wall fick 2017 uppleva det som alla föräldrar fasar allra mest för då hennes och fotografen Joachim Walls dotter Kim Wall blev offer för ett fruktansvärt mord.

Under sommaren 2018 berättade Ingrid Wall den gripande och ofattbara historien om hur hennes liv vändes upp och ner när dottern rycktes ifrån henne. Kim Wall var ute på ett journalistuppdrag på en u-båt i Öresund när hennes liv släcktes. I radioprogrammet berättade Ingrid Wall varmt om Kims födelse och uppväxt och om hur hon redan som liten flicka varit nyfiken på livet och samhället. En nyfikenhet som säkert kom från att ha vuxit upp i ett hem med en journalist och en fotograf. När hon slutat gymnasiet gav Kim sig ut i världen med stora ambitioner och drömmar.

Ingrid Wall och hennes make har nu gett ut ”Boken om Kim Wall – När orden tar slut” där de berättar om sorgen, men i vilken de främst vill lägga fokus på dotterns engagemang och kall som journalist. De berättar gripande om vilken självständig yrkesperson och kvinna Kim var. De beskriver dottern som en modig och orädd kvinna på jakt efter sanningen. Under sin alltför korta karriär hann Kim skriva flera stora reportage för erkända tidningar om allt ifrån kärnvapenprov till hipsterskägg från många olika delar i världen, vilka skildrar hennes enorma nyfikenhet.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Ingrid Wall

Ingrid Wall är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna politik och debatt samt samhälle. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

De vanligaste utgivningsformatet (mediet) som författaren Ingrid Wall använder är: Bok, E-Bok.

Böcker och andra digitala format från Ingrid Wall hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 4 böcker från Ingrid Wall i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Ingrid Wall - Visa allaVisa alla böcker av
Ingrid Wall

Ljudböcker av Ingrid Wall

Visa alla ljudböcker av Ingrid WallE-böcker av Ingrid Wall

Visa alla e-böcker av Ingrid Wall

Hitta fler författare som heter Ingrid eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat