Josefin Dahlberg

Författaren Josefin Dahlberg
Fakta, böcker och kuriosa.

Josefin Dahlberg författare bild
Profilbild saknas för Josefin Dahlberg.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Josefin Dahlberg BokdataJosefin Dahlberg Biografi
Toppsäljare - Josefin Dahlberg - Visa alla

Idag är jag fri av Josefin Dahlberg

Idag är jag fri

Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag av Josefin Dahlberg

Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag

Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag av Josefin Dahlberg

Livsstilsbibeln : så skapar du din drömvardag

Idag är jag fri av Josefin Dahlberg

Idag är jag friJosefin Dahlberg biografi & produktioner

Ordet influencer härjar idag överallt och det finns en mängd personer i världen som kan kalla sig för just influencer. Josefin Dahlberg började som influencer och har inspirerat människor världen över tack vare sina sociala medier. I hennes sociala medier är det fullt med positiv energi och glädje men så har det inte alltid varit. Josefin Dahlberg drack sin första droppe alkohol redan vid tioårsålder och fann sig själv beroende några år senare.

I boken ”Idag är jag fri” som publicerades år 2018 berättar hon om sin uppväxt med en alkoholiserad pappa, sitt egna alkoholberoende och den problematik som kom med det sätt hon levde. Mycket handlar om de tankar som for runt i Josefin Dahlbergs huvud som tonåring. I slutet av boken berättar Josefin Dahlberg hur hon tillslut blev fri. Tanken bakom boken ”Idag är jag fri” är att kunna hjälpa andra personer som har ett alkoholberoende. Det är Josefin Dahlbergs första bok och om det blir några fler böcker återstår att se.

Det är som nämnt tidigare Josefin Dahlbergs första bok. En bok som främst berättar Josefins väg till att bli nykter och hur illa det egentligen var under åren där alkoholen flödade. Boken handlar om ett ämne och beteende som de flesta kan antingen känna igen sig i eller har någon närstående som är inne på de banorna. Det är en bok med mycket personliga tankar från en av Sveriges största influensers. Känner du att du är inne på samma banor som Josefin var kan du få tips från boken hur du kan börja ta dig ur beteendet.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Josefin Dahlberg

Josefin Dahlberg är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna hus och hem samt memoarer och biografier. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

Böcker och andra digitala format från Josefin Dahlberg hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 4 böcker från Josefin Dahlberg i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Josefin Dahlberg - Visa allaVisa alla böcker av
Josefin Dahlberg

Ljudböcker av Josefin Dahlberg

Visa alla ljudböcker av Josefin DahlbergE-böcker av Josefin Dahlberg

Visa alla e-böcker av Josefin Dahlberg

Hitta fler författare som heter Josefin eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat