Kenneth Wilson

Författaren Kenneth Wilson
Fakta, böcker och kuriosa.

Kenneth Wilson författare bild
Profilbild saknas för Kenneth Wilson.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & Pocket Aktuella Ljudböcker Aktuella E-Böcker
Kenneth Wilson Bokdata Kenneth Wilson Biografi
Toppsäljare - Kenneth Wilson - Visa alla

Monsieur Cul-de-sac av Kenneth Wilson

Monsieur Cul-de-sacKenneth Wilson biografi & produktioner

Kenneth Wilson är född i Kyoto, Japan. Han disputerade vid Lunds Universitet med doktorsavhandlingen Etik och känslor. Han har även varit präst i Svenska kyrkan. Därefter har han tjänstgjort som lektor i svenska, religion och psykologi.
Avhandlingen ’Etik och känslor’ ISBN 91-974897-1-9 handlade om hur tonåringar reagerar känslomässigt inför olika etiska frågeställningar. Undersökningen byggde på ett omfattande enkätmaterial som samlats in vid olika gymnasieskolor i Hässleholm.Titeln ’Etik och känslor’ syftar på känslornas betydelse inför moraliska ställningstagande.

Monsieur Cul-de-sac
Monsieur Cul-de-sac är hans debutroman. Han har haft hjälp att skriva boken genom sin erfarenhet som präst att kunna sätta sig in i människors sätt att hantera traumatiska händelser. Resultaten från hans doktorsavhandling har även bidragit till den psykologiska infallsvinkeln.

Det är tidigt 70-tal. The Grateful Dead, rockfestivalen i Bickershaw, folkabuss och Mah-Jong jacka. Karin och Thomas anländer till Saint Malo i Bretagne. Hon för att studera vågkraftverket i La Rance, han för att skriva på en avhandling om Hjalmar Söderberg.
I Saint Malo träffar de Monsieur Reynaud, ovetande om hans morbida idéer om att ”rekonstruera ett liv på ett imaginärt plan”.
Monsieur Cul-de-sac är en berättelse om förlorad kärlek, livets återvändsgränder, men också om att söka och finna en psykologisk förklaring till en ond människas tankar och handlingar.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Kenneth Wilson

Kenneth Wilson är en författare.

För tillfället har vi samlat 1 böcker från Kenneth Wilson i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Kenneth Wilson - Visa allaVisa alla böcker av
Kenneth Wilson


Hitta fler författare som heter Kenneth eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö

Nyligen publicerat