Kristina Söderström

Författaren Kristina Söderström
Fakta, böcker och kuriosa.

Kristina Söderström författare bild
Bild/porträtt: Kristina Söderström
Foto: Användaruppladdning
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Kristina Söderström BokdataKristina Söderström Biografi
Toppsäljare - Kristina Söderström - Visa alla

Café Västernorrland av Kristina Söderström

Café Västernorrland

Brunch - Året runt av Kristina Söderström

Brunch - Året runtKristina Söderström biografi & produktioner

Jag heter Kristina Söderström och är översättare, språkvetare och författare.
Jag är född i Sundvall, men bodde utomlands i många år. Efter universitetsstudierna i språk och interkulturell kommunikation i Tyskland och Spanien arbetade jag först på Svenska Konsulatet i München och sedan på Mittuniversitetet i Sundsvall.

Mina böcker ges ut på Isaberg förlag och handlar om bakning, mat och dryck kopplat till aktuella teman. Min bok Café Västernorrland, exempelvis, är en aktuell och bildskön hyllning till länets passionerade caféägarna, som i coronavirusets spår behöver allt stöd de kan få.

Min bok BRUNCH. En smakrik historia handlar om min egen familjs matresa från mormors mosters kokbok, som gav mig insikten att då plockade man sina bär i skogen, idag balkongodlar vi eller handlar närproducerat och ekologiskt i butiken. Tradition har blivit trend.

Mitt stora intresse för kreativ bakning och matlagning syns även på min blogg, ElinK Creative Baking och på Instagram, @elinkcreativebakingDu kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Kristina Söderström

Kristina Söderström är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna geografi och resor samt mat och dryck. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 2 böcker från Kristina Söderström i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Kristina Söderström - Visa allaVisa alla böcker av
Kristina Söderström


Hitta fler författare som heter Kristina eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat