Maria Lindgren

Författaren Maria Lindgren
Fakta, böcker och kuriosa.

Maria Lindgren författare bild
Bild/porträtt: Maria Lindgren
Foto: Användaruppladdning
Aktuella Böcker & Pocket Aktuella Ljudböcker Aktuella E-Böcker
Maria Lindgren Bokdata Maria Lindgren Biografi
Toppsäljare - Maria Lindgren - Visa alla

Slå dig fri : min väg från medberoende till medveten läkning av Maria Lindgren

Slå dig fri : min väg från medberoende till medveten läkning

Hjälp, jag drunknar! : en förälders kamp för sitt barn och om vägen tillbaka av Maria Lindgren

Hjälp, jag drunknar! : en förälders kamp för sitt barn och om vägen tillbakaMaria Lindgren biografi & produktioner

Maria Lindgren, lärare, specialpedagog och förälder till ett barn med ADHD, epilepsi och under augusti 2017 fick han även diagnosen autism. I boken beskrivs en mörk resa med oförståelse och bristande empati för ett barn i behov och som blev mobbad i två år. Hans epilepsianfall ökade under den här tiden. Aktiviteten gick från sparsam till riklig på kort tid och familjen åkte in till sjukhus flertalet gånger. Familjen försökte få skolan att stoppa mobbingen, men det var förgäves.

Liam, 12 år blev hemmasittare och hans hälsa försämrades. Trots föräldrarnas påtryckning om risken för en elev som kunde bli hemmasittare gjordes inget som förändrade detta. Liam bar hemma i en månad utan att skolan hörde av sig. I skolans frånvarosystem var Liam närvarande. Han var inte saknad-Liam betydde ingenting för rektor och lärare.

Tredje skolan som Liam började på satsade på vårt barn, men då var det försent. Psykisk ohälsa och utmattning hos ett barn med epilepsi och funktionsnedsättningar blev resultatet.

Detta är en bok om hur ett barns liv kan förhindras att utvecklas. En bok som aldrig borde skrivits, då vi tror att barn har det bra i skolan de går på, men författaren visar att verklighetens yta har en baksida som är mörkare än vad många tror.

Detta är biografin som riktar sig till regeringen, politiker på kommunen, läkare, psykiatrin, psykologer, försäkringskassan och till dig som kämpar för ditt barn samt till dig som drabbats av utmattningssyndrom.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Maria Lindgren

Maria Lindgren är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna hälsa samt skönhet. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

De vanligaste utgivningsformatet (mediet) som författaren Maria Lindgren använder är: Bok, E-Bok.

Böcker och andra digitala format från Maria Lindgren hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 3 böcker från Maria Lindgren i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Maria Lindgren - Visa allaVisa alla böcker av
Maria Lindgren

E-böcker av Maria Lindgren

Visa alla e-böcker av Maria Lindgren

Hitta fler författare som heter Maria eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö

Nyligen publicerat