Marie Kondo

Författaren Marie Kondo
Fakta, böcker och kuriosa.

Marie Kondo författare bild
Profilbild saknas för Marie Kondo.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Marie Kondo BokdataMarie Kondo Biografi
Toppsäljare - Marie Kondo - Visa alla

Spark joy - lyckan i ett städat hem av Marie Kondo

Spark joy - lyckan i ett städat hem

Konsten att städa av Marie Kondo

Konsten att städa

Konsten att städa av Marie Kondo

Konsten att städa

Konsten att städa av Marie Kondo

Konsten att städa

Spark Joy av Marie Kondo

Spark Joy

Spark Joy av Marie Kondo

Spark JoyMarie Kondo biografi & produktioner

Marie Kondo är en japansk författare, organiseringskonsult och föreläsare född år 1985. Hon är mest känd för sin bok ”Konsten att städa : förändra ditt liv med ett organiserat hem”, som kom att bli etta på The New York Times bästsäljarlista och har sålt över tio miljoner exemplar världen över. I boken delar Marie med sig av praktiska tips för hur man kan organisera sitt hem för att skapa lugn och harmoni i vardagen.

Maries intresse för att organisera började i tidig ålder. I skolåldern brukade hon organisera bokhyllorna i klassrummet och hemma gjorde hon ständiga utrensningar och var alltid på jakt efter saker som kunde kastas bort. Dock utvecklades hennes filosofi snart till att fokusera på vad hon ville behålla istället för vad som kunde slängas. Därmed såddes första fröet till hennes nuvarande metod, kallad KonMari. Hon har sedan debuten släppt flera böcker, inklusive ”Spark Joy”, som handlar om vikten av att omge sig med ägodelar som skänker glädje och göra sig av med resterande tillhörigheter.

Marie har blivit utsedd till en av Time Magazines 100 mest inflytelserika personer och blivit uppmärksammad i såväl Vouge som The Ellen Show. Hennes filosofi har fått anhängare över hela världen. Marie är inte bara framgångsrik författare utan har även en världsomspännande konsultfirma med rådgivare certifierade i KonMari-metoden som hjälper såväl privatpersoner som företag. I Sverige har Maries metod blivit så populär att den har en egen Facebook-grupp där medlemmar delar med sig av sina erfarenheter och tips. Många utövare av KonMari vittnar om att metoden förändrat deras liv på oväntade sätt och haft positiv påverkan på flera olika områden.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Marie Kondo

Marie Kondo är en författare som skrivit flera böcker i bland annat kategorierna hus och hem, hälsa samt skönhet. Böckerna finns oftast tillgängliga på språken Engelska och Svenska.

Böcker och andra digitala format från Marie Kondo hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 10 böcker från Marie Kondo i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Marie Kondo - Visa alla

Spark Joy av Marie Kondo

Spark Joy

Marie Kondo
Random House UK
BokHäftad

Spark Joy av Marie Kondo

Spark Joy

Marie Kondo
Random House UK
BokHäftadVisa alla böcker av
Marie Kondo

Ljudböcker av Marie Kondo

Visa alla ljudböcker av Marie KondoE-böcker av Marie Kondo

Visa alla e-böcker av Marie Kondo

Hitta fler författare som heter Marie eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat