Marie Kondo

Författaren Marie Kondo
Fakta, böcker och kuriosa.

Marie Kondo författare bild
Profilbild saknas för Marie Kondo.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & Pocket Aktuella Ljudböcker Aktuella E-Böcker
Marie Kondo Bokdata Marie Kondo Biografi
Toppsäljare - Marie Kondo - Visa alla

Konsten att städa av Marie Kondo
The Life-Changing Magic of Tidying av Marie Kondo
Spark Joy av Marie Kondo


Marie Kondo biografi & produktioner

Marie Kondo är en japansk författare, organiseringskonsult och föreläsare född år 1985. Hon är mest känd för sin bok ”Konsten att städa : förändra ditt liv med ett organiserat hem”, som kom att bli etta på The New York Times bästsäljarlista och har sålt över tio miljoner exemplar världen över. I boken delar Marie med sig av praktiska tips för hur man kan organisera sitt hem för att skapa lugn och harmoni i vardagen.

Maries intresse för att organisera började i tidig ålder. I skolåldern brukade hon organisera bokhyllorna i klassrummet och hemma gjorde hon ständiga utrensningar och var alltid på jakt efter saker som kunde kastas bort. Dock utvecklades hennes filosofi snart till att fokusera på vad hon ville behålla istället för vad som kunde slängas. Därmed såddes första fröet till hennes nuvarande metod, kallad KonMari. Hon har sedan debuten släppt flera böcker, inklusive ”Spark Joy”, som handlar om vikten av att omge sig med ägodelar som skänker glädje och göra sig av med resterande tillhörigheter.

Marie har blivit utsedd till en av Time Magazines 100 mest inflytelserika personer och blivit uppmärksammad i såväl Vouge som The Ellen Show. Hennes filosofi har fått anhängare över hela världen. Marie är inte bara framgångsrik författare utan har även en världsomspännande konsultfirma med rådgivare certifierade i KonMari-metoden som hjälper såväl privatpersoner som företag. I Sverige har Maries metod blivit så populär att den har en egen Facebook-grupp där medlemmar delar med sig av sina erfarenheter och tips. Många utövare av KonMari vittnar om att metoden förändrat deras liv på oväntade sätt och haft positiv påverkan på flera olika områden.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Marie Kondo

Marie Kondo är en författare. Böckerna finns oftast tillgängliga på språken Engelska och Svenska.

Böcker och andra digitala format från Marie Kondo hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 3 böcker från Marie Kondo i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Marie Kondo - Visa alla

Konsten att städa av Marie Kondo

Konsten att städa

Marie Kondo
Pagina Förlags
BokInbunden

The Life-Changing Magic of Tidying av Marie Kondo

The Life-Changing Magic of Tidying

Marie Kondo
Random House UK
BokHäftad

Spark Joy av Marie Kondo

Spark Joy

Marie Kondo
Random House UK
BokHäftad

Visa alla böcker av
Marie KondoHitta fler författare som heter Marie eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö

Nyligen publicerat