Nathalie Simonsson

Författaren Nathalie Simonsson
Fakta, böcker och kuriosa.

Nathalie Simonsson författare bild
Profilbild saknas för Nathalie Simonsson.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Nathalie Simonsson BokdataNathalie Simonsson Biografi
Toppsäljare - Nathalie Simonsson - Visa alla

Världens viktigaste handledning om kroppen, känslor och sex av Nathalie Simonsson

Världens viktigaste handledning om kroppen, känslor och sex

Världens viktigaste handledning om kroppen, känslor och sex av Nathalie Simonsson

Världens viktigaste handledning om kroppen, känslor och sexNathalie Simonsson biografi & produktioner

Nathalie Simonsson är en väldigt uppskattad sexualupplysare, författare och föreläsare. Hon har träffat många barn och ungdomar där hon samtalar om pubertet, kärlek, sex, porr och kropps- och utseendeideal bland annat. Nathalies målgrupp är dock inte enbart barn och ungdomar, hon riktar sig även till föräldrar och vuxna i allmänhet. Hon har framställt en hel del läromaterial och metodmaterial, och anlitas ofta som konsult inom likabehandling- och värdegrundsfrågor.

I Världens bästa bok tar hon upp sådant som för barn och ungdomar kan kännas är svårt att ta upp med vuxna, och dessutom för vuxna att ta upp med barn. På ett lättsamt och lättförståeligt sätt tar hon upp många viktiga saker, som ungdomar funderar över och går igenom. Extra vikt läggs på hur det pratas om tjejers utveckling och sexualitet eftersom det är något som ofta är mer skambelagt och inte riktigt lika accepterat. I samband med Världens bästa bok har hon även utgivit Världens viktigaste handledning om kroppen, känslor och sex, riktad till lärare för årskurs 4-6.

Nathalie Simonsson sägs av många vara Sveriges främsta sexualupplysare. Hon talar till både barn, föräldrar, lärare och vuxna och arbetar för att stänga det mellanrum som ofta uppstår när vi försöker samtala med barn om sexualitet och kroppens utveckling. Hennes senaste bok Viktigast av allt: Om kroppen, känslor och sex kom ut 2018. I hennes böcker belyser hon inte enbart sexualitet, hon berör mycket annat som händer under uppväxten. Så som relationer, funderingar över livet i allmänhet, vad man vill bli när man blir stor, vad som är tjejigt och killigt – och om det verkligen måste vara så.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Nathalie Simonsson

Nathalie Simonsson är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

För tillfället har vi samlat 2 böcker från Nathalie Simonsson i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Nathalie Simonsson - Visa allaVisa alla böcker av
Nathalie Simonsson


Hitta fler författare som heter Nathalie eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat