Nemo Hedén

Författaren Nemo Hedén
Fakta, böcker och kuriosa.

Nemo Hedén författare bild
Profilbild saknas för Nemo Hedén.
Visar istället bokomslag.
Aktuella Böcker & PocketAktuella LjudböckerAktuella E-Böcker
Nemo Hedén BokdataNemo Hedén Biografi
Toppsäljare - Nemo Hedén - Visa alla

Ingen av Nemo Hedén

Ingen

Ingen av Nemo Hedén

IngenNemo Hedén biografi & produktioner

Nemo Hedén är sedan tidigare en känd nöjes- och dokusåpaprofil, mest känd för att ha medverkat i skandaldokusåpan ”Kungarna i Tylösand”. Hedén föddes 1987 in i en stökig familj och hade en mycket tuff uppväxt. I tonåren drogs han in i en ohälsosam tillvaro fylld av sex och alkohol vilket senare ledde till ett drogmissbruk som skulle komma att skaka om hans liv.

I samband med åren av tungt festande valde Hedén att delta i dokusåpan ”Kungarna i Tylösand”. Efter medverkandet blev han mycket omskriven, men har berättat att han trots all uppmärksamhet han fick i rampljuset inte lyckades fylla tomrummet han kände inom sig. Detta ledde till ett sökande av tröst, till en början i alkohol, men senare i ett djupt missbruk. Efter flera tuffa år i rampljuset bestämde sig Hedén för att det var dags för livet att ta en annan vändning. I självbiografin ”Ingen”, som släpptes i början av 2018 , berättar han om vägen tillbaka till ett normalt liv.

Idag är Nemo Hedén lyckligtvis nykter och har förutom att ha släppt en självbiografi även startat en podcast. I podden ”Nemo möter en vän”, som har gjort stor succé, pratar han om viktiga ämnen och intervjuar svenska kändisar om deras liv. Utöver att arbeta med sin podcast och skriva, föreläser Hedén också om sitt liv. Han berättar om hur han gått från att vara en trasig, bekräftelsesökande drogmissbrukare till att idag vara en framgångsrik författare, podcastare och föreläsare. Han lyfter också andra viktiga ämnen så som sociala medier, kändisskap och självkänsla.Du kan uppdatera texten om du vill addera/ändra något.Bokdata - Nemo Hedén

Nemo Hedén är en författare. Böckerna finns tillgängliga på Svenska.

Böcker och andra digitala format från Nemo Hedén hittar du nedan (klicka för att läsa mer):


För tillfället har vi samlat 2 böcker från Nemo Hedén i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:
Böcker av Nemo Hedén - Visa alla

Ingen av Nemo Hedén

Ingen

Nemo Hedén
Lava Förlag
BokPocket

Ingen av Nemo Hedén

Ingen

Nemo Hedén
Lava Förlag
BokFlexbandVisa alla böcker av
Nemo Hedén

Ljudböcker av Nemo Hedén

Visa alla ljudböcker av Nemo HedénE-böcker av Nemo Hedén

Visa alla e-böcker av Nemo Hedén

Hitta fler författare som heter Nemo eller bläddra fritt bland författare nedan:

Författare A-Ö

Nyligen publicerat